Informatie-aanvraag vanaf uw website

Jouw partner voor alle
gewenste vloer -en tegelwerken

Zorgvuldig uitgevoerde vloer- en tegelwerken

Voor al uw vloer- en tegelwerken in Heist-op-den-Berg en omstreken kunt u staat maken op Van Houtven Filip. Deze aannemer biedt verschillende mogelijkheden in het plaatsen van vloeren en tegels. Filip gaat uitsluitend aan de slag met kwaliteitsmaterialen en ijvert elke keer opnieuw voor een minutieuze afwerking. Van Houtven Filip is werkzaam in Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Vloertegels

Van Houtven Filip heeft al jaren ervaring in het plaatsen van verschillende soorten vloertegels zoals natuursteen, keramiek, mozaïekstenen en exclusieve tegels. Om met dergelijke kwaliteitsmaterialen aan de slag te gaan is voldoende expertise en werkervaring essentieel. Als u op Filip vertrouwt, kunt u zeker zijn van een zorgvuldige plaatsing en perfecte afwerking van al uw tegels.

Wandtegels

U kunt zelfs rekenen op Van Houtven Filip voor het plaatsen van wandtegels. Zo geeft u uw keuken en badkamer een contemporaine look met decoratieve wandtegels. Deze aannemer werkt steeds met vaste leverancier Steylaerys zodat hij u correcte prijzen kan garanderen. U kunt alle tegels raadplegen in de brochure of eens langskomen en een kijkje nemen in de toonzaal van de leverancier.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor uw vloer- en tegelwerken in Heist-op-den-Berg? Neem dan snel contact op met Van Houtven Filip voor een vrijblijvende opmeting en gratis offerte. Deze aannemer is een betrouwbare partner met veel kennis van zaken. U kun dus ook steeds terecht bij hem voor al uw vragen. Bekijk gerust enkele vorige realisaties van Filip.