Informatie-aanvraag vanaf uw website

Jouw partner voor alle
gewenste vloer -en tegelwerken

Terras en opritten in verschillende materialen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare aannemer voor het aanleggen van uw terras en opritten in Heist-op-den-Berg of daar ergens in de buurt, dan moet u zeker eens contact opnemen met Van Houtven Filip. Hij heeft al een jarenlange ervaring in het vakkundig aanleggen van opritten en terrassen. Met zijn klantvriendelijke aanpak en zin voor kwaliteit zult u na de werken uw auto tevreden parkeren op uw nieuwe oprit.

Veel materialen

Van Houtven Filip legt uw oprit en terras hoe u maar wilt. Alle kleuren en formaten zijn mogelijk. Dankzij zijn goede samenwerking met leverancier Steylaerts heeft u een ruime keuze aan materialen tegen democratische prijzen. Filip gaat aan de slag met vele soorten klinkers zoals betonklinkers en keiklinkers, kasseien, vele soorten natuursteen, nidagravel en een ruim aanbod aan grind.

Klantvriendelijke service

Van Houtven Filip maakt goede en duidelijke afspraken met u zodat u steeds weet hoe het eraan toe gaat met uw oprit en terras in Heist-op-den Berg. Alles wordt op tijd afgewerkt. Daar staat Filip op! Tijdens de werken staat hij u bij met degelijk advies. U kunt altijd een kijkje nemen naar enkele vorige realisaties van deze aannemer.

Maak een afspraak

Neem snel contact op met Van Houtven Filip als u nog vragen heeft of u een afspraak wilt maken. Filip komt vrijblijvend langs om uw terras of oprit op te meten en een gratis offerte op te stellen.