Informatie-aanvraag vanaf uw website

Jouw partner voor alle
gewenste vloer -en tegelwerken

Karweiwerken voor binnen en buiten

Zoekt u een geschikte vakman die u kan helpen met allerhande karweiwerken in Heist-op-den-Berg en omgeving? Zoek dan niet verder, want Van Houtven Filip gaat ook aan de slag als klusjesdienst. Hij kan u helpen om verschillende herstellingswerken uit te voeren in en rond uw huis. Dat kan gaan van kleine klusjes zoals het vervangen van lampen en het repareren van stopcontacten tot het meer professionele werk zoals een muur metsen of een koer leggen. Van Houtven Filip doet het allemaal.

Klusjes in en rond uw huis

Zijn er nog een heleboel klusjes in en rond uw huis die moeten uitgevoerd worden, maar komt u er nooit aan toe om ze daadwerkelijk uit te voeren? Het kan zijn dat u niet voldoende kennis van zaken heeft of dat u niet de geschikte materialen heeft om de karweien tot een goed einde te brengen. In ieder geval is Van Houtven Filip uw steun en toeverlaat in al die momenten. Of dat nu gaat om een kraan herstellen of een kapotte deur weer op orde vijzen: een telefoontje naar Filip en de klus is al zo goed als geklaard.

Renovatiewerk

Ook voor het zwaardere werk kunt u rekenen op Van Houtven Filip. Verschillende renovatieklussen in uw huis, zoals badkamerrenovatie, kan hij makkelijk de baas. Deze aannemer doet ook vloer- en tegelwerken en legt zelfs terrassen en opritten aan. Neem alvast een kijkje naar enkele vorige realisaties en als u dat zint dan neemt u gewoon contact op met Van Houtven Filip voor een afspraak. De opmeting en offerte zijn altijd geheel vrijblijvend en volledig gratis.