Informatie-aanvraag vanaf uw website

Jouw partner voor alle
gewenste vloer -en tegelwerken

Duurzame badkamerrenovatie

Voor al uw verzoeken in badkamerrenovatie in Heist-op-den-Berg en omgeving kunt u terecht bij Van Houtven Filip. Deze aannemer belooft u een efficiënte aanpak en een duurzaam resultaat. Van bij de afbraak tot aan de laatste verfstrook ziet Van Houtven Filip erop toe om alles perfect uit te voeren. Ook als u nood heeft aan iemand die karweiwerken uitvoert in uw badkamer, kunt u vertrouwen op deze aannemer. Met zijn klusjesdienst herstelt hij kranen en vervangt hij baden.

Totaalrenovatie

Als uw badkamer een totaalrenovatie nodig heeft, dan is Van Houtven Filip de geschikte man. Zijn aanpak is efficiënt en klantvriendelijk. Filip vindt het zeer belangrijk om heldere afspraken te maken met u. Hij overloopt samen met u wat er allemaal moet gebeuren. U vertelt uw voorkeuren en wensen en aan de hand daarvan maakt Filip een offerte op afgestemd op uw budget. Die offerte is uiteraard gratis en vrijblijvend.

Van begin tot het eind

Van Houtven Filip blijft bij u van bij het begin van de renovatie tot aan het eind ervan. Filip doet het allemaal: afbraak, loodgieterij, elektriciteit, schrijnwerk, betegeling en schilderwerk. Dat alles wordt uitgevoerd met de noodzakelijke expertise en professionele finesse.

Contact

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een degelijke badkamerrenovatie in Heist-op-den-Berg? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Van Houtven Filip. Hij staat u graag bij met woord en daad. Bekijk ook enkele van zijn vorige realisaties om u te helpen overtuigen.